Jazzmood        musikerne        anmeldelser        plakat

Tom Horn, guitarHar været dirigent for forskellige kor og ensembler, bl.a. Rudolf Steiner Skolens elevsymfoniorkester, Vejle Garden og Vejle Barokensemble.

Har spillet med en lang række forskellige jazzsammenhænge.

Har desuden udgivet forskellige musikbøger og.2 soloalbums: "Arizona Road" og "Jazzrecorder" og medvirket på flere andre albums.

Læs mere her:

www.tom-horn.dk

Tine Sejersen Lützen, bas


Tine har spillet bas, siden hun som ung udskiftede klaveret med elbassen i band-sammenhæng, inspireret af The Beatles. Hun deltog i Århus’ rytmiske musikliv, indtil hun fik job i Vejle som musik- og fransklærer på Rosborg Gymnasium.

Hun har indspillet grammofonplader med ”Harmoniorkestret Kærne” (på lyre og andet slagtøj), og har medvirket på den første kvindepolitiske plade herhjemme ”Kvinder i Danmark”.


Mogens Sønderup, sax


Var igennem mange år højskolelærer og blev siden hen forstander på Skolen for Gastronomi, Musik & Design i Vejle. Har tidligere medvirket i jazzorkestrene Skanderborg Hjuldamperservice og Natekspressen og spiller i dag i  Jazzmood, Jazzopathics, Jelling Swing og UCL Big Band.

Først i 90 erne udgav han flere musikbøger på Edition Egtved.

Charlotte Andersen, sangerinde


Har tidligere sunget i klassiske og moderne kor, med enkelte optrædener som solist.

I Jazzmood har hun medvirket i efterhånden mange år som bandets profilerede sangerinde, der både bidrager med sin bløde jazzstemme og med sin gode kontakt til publikum.

Om de enkelte musikere